Kiskunhalasi edzőtábor – 2015. január


Hagyományos módon nyílt táborként került megrendezésre az év első válogatott edzéssorozata az Alföldön. A megszokott módon péntek reggeltől vasárnap délig öt edzést futottak a résztvevők különféle nehézségű és hosszúságú pályákon. Az időjárás a tavalyihoz hasonlóan elromlott a hétvégére, és esős, majd hófúvásos körülmények között lehetett kipróbálni az alapozás alatt eddig kialakított formát.

A mintegy 120 résztvevő derekasan állta a sarat, fegyelmezetten sikerült minden edzést lebonyolítani. Az eredmények publikálása a vasárnapi tömegrajtos váltóra korlátozódik.

DSC_0011_1

A válogatott keret tagjai, illetve lelkes aspiránsok átmenettervező feladatot kaptak péntek estéről szombat estig: párokba fejlődve kellett hosszú és rövid átmeneteket kitűzni különböző terepeken (a kolozsvári Eb honlapján elérhető térképekből szemezgettünk). A megtervezett átmeneteket útvonalakkal, indoklással másnap előadtuk egymásnak, négy asztalnál négy moderátor segített az asztal melletti elemzések tökéletesítésében. Köszönjük a segítséget Vöcsöknek, Létrának és Barkász Daninak!

Esti előadás anyaga itt, tábor programja itt

Az összes edzőtérkép letölthető innen

Vasárnapi eredmények: teljes ereménylista (dugókás) és teljes eredménylista részidős (dugókás)

Korábbi versenyek térképei Kolozsvár környékéről: 1. térkép  2. térkép   3. térkép   4. térkép   5. térkép    6. térkép   7. térkép