Ifjúsági válogató verseny és edzőtábor Szlovákia


Sziasztok!

A negyedik, egyben végső válogató versenyünket és összetartó válogatott edzőtáborunkat szeptember 14-17-én tartjuk Szlovákiában.

Az előzetes tervek szerint 14-15-én részt veszünk a Szlovák Bajnokságon (http://web.tuke.sk/obeh/msr/eindex.php) majd két napos edzőtábort tartunk Kassa környékén. Sajnos csakúgy mint itthon, ott is nagy urak a vadászok így az edzőtábor helyszíne és programja még nem végleges, de az biztos, hogy meg lesz tartva.


A rendezőkkel történt megállapodás szerint, jövő hét keddig lehet neveznünk (szeptember 3-án éjfélig). Legyetek szívesek a nevezéseket a versenyekre, ill. az edzőtáborra is nekem elküldeni, a megadott határidőig, hogy együtt nevezhessünk! (kova1967@gmail.com)

A terveink szerint a nevezések után 3 nappal kijelölöm azokat a versenyzőket akik velünk utaznak (kisbuszokkal) és akiknek kötelező lesz az edzőtábori részvétel!

A költségek: az utazás (kisbuszban) és az edzőtábor költségeit az ifjúsági válogatott állja a kijelölt versenyzőknek! A válogató verseny költségeit (egy nap szállás, étkezés vasárnap ebédig, külön utazás, nevezési díj) mindenki saját magának (klub, szülő, egyéb megoldás) finanszírozza!

- Az edzőkkel történt konzultáció eredménye, hogy szombat reggel indulunk. Akinek gondja lenne a péntek esti pesti szállással az jelezze felém!