Nap szerinti archívum: 2010. május 30. vasárnap


Gyurkó Fanni

Születési év: 1987
Klub: Silvanus SE, IFK Moras OK (svéd)
Edző: Gyurkó László, Graham Gristwood

VB indulások: 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2013

Legjobb eredményei:
- VB váltó 10. hely
- VB 14. hely
- Junior VB 14. hely


Új funkciók a honlapon

A Zetor által az évek során lelkiismeretesen karbantartott lazarus-on lévő eredmény archívum lementése és integrálása után ezentúl itt is elérhetőek az eddigi Világversenyek eredményei.

Ezekre az eredményekre alapozva elérhető továbbá az ezeken valaha indult Magyar Válogatott versenyzők listája is. Illetve egyelőre ez a kifejezés még nem teljesen helytálló, hiszen az eredménylistákban csak azok szerepelnek, akik ezeken a világversenyeken a döntőkben eredményt is elértek,  vagyis sok esetben a selejtezőkben kiesők nem szerepelnek a csapatnévsorokban. Továbbá elsősorban a régebbi versenyekkel kapcsolatban néha olyan is van, hogy az eredményt elérők sem szerepelnek névvel, például az egyik első Ifi EB kapcsán csak két nevet tudtam hozzáadni a csapatnévsorhoz, holott az N18-as váltó dobogón végzett, tehát ennél biztos többen voltak. Aki indíttatást érez rá, hogy kiegészítse az ilyen hiányos csapatnévsorokat, az nyugodtan küldje a neveket nekem!

Regisztrációhoz kapcsolódó szolgáltatás – a bejelentkezés után – az oldalsávon megtalálható üzenőfal, mely ugyan már több mint egy hete elérhető, eddig nem igazán lett használatba véve, pedig a korábbi ifi honlapon népszerű dolognak tűnt. :/ Regisztrált felhasználó már van egy pár, úgyhogy nyugodtan használjátok! (különben csalódott leszek) Regisztrálni pedig szintén az oldalsáv alján lehet.

A digitális térképtárban a minap létrehoztunk egy új kategóriát “Junior VB felkészülési térképek/pályák” címmel, mely alá fiktív pályaterveket lehet feltölteni a felkészülést segítendő. Aki tervezett pályát, és szeretné ezt a többiekkel is megosztani, annak adok hozzáférést a térképtárhoz. Illetve akár saját térképtárakat is létre lehet hozni, versenytérképek és egyebek archiválására.

Előbb utóbb pedig új fejlécünk is lesz, ha Töce végre elküldi. ;)

Közben pedig zajlik az EB, amit itt lehet követni: http://live.eoc2010.org/

A csapat:
Domján Zsuzsanna: közép, hosszú, váltó
Gyurkó Fanni: sprint, közép, hosszú, váltó
Kelemen Bernadett: sprint, közép, váltó
Kerényi Máté: sprint, váltó
Kovács Ádám: sprint, hosszú, váltó
Lenkei Zsolt: sprint, váltó
Szundi Attila: közép, hosszú,

Csapatvezető: Hegedűs Zoltán