Szerző szerinti archívum: Zsigmond Száva


Főiskolás VB válogató hétvége – Miskolc

A hétvégén (2014. június 14-15.) Miskolcon került lebonyolításra a Főiskolás Világbajnokságra (WUOC2014) kiírt válogató versenyek 2. és 3. futama.

 

Szombaton délelőtt Miskolc-Tapolcán – a WUOC-hoz várhatóan hasonló terepen és körülményekkel – került lebonyolításra a sprint futam. A pályák első része erdőben, downhill jelleggel vezetett, majd a csónakázótó körüli útvonalválasztással és a parkban pörgős, sok irányváltásos átmenetekkel folytatódott, legvégül ismét erdei, de ezúttal szintes részek következtek. Térképek: F 21 N 21  Eredmények: sima részidős

 

Vasárnap Bükkszentkereszten került sor a középtávú válogatókra. A pályák itt is három részre voltak oszthatók: kezdetben a sziklaalakzatokon volt a hangsúly, később a lefelé, nagy sebességgel való haladás melletti pontfogáson, majd végül a részletgazdag Lófő-tisztáson elhelyezett, rövid iránymenetek okoztak kihívást az indulóknak. Térképek: F21 N21 Eredmények: sima részidős

 

 


Kiírás – cseh edzőtábor

Sziasztok!

Ugyan Csehországban még mindig tombol a tél és a legtöbb terepet 20-30 centis hó fedi, a Junior VB rendezői erre a hétre már a magasabban fekvő helyekre is olvadását várnak, így az április végi edzőtábort mindenképpen megtartjuk. Az edzőtábor kiírását alább találjátok.

Az edzőtábor hivatalos időpontja: 2013. április 27. (szombat) – 2013. május 1. (szerda)
Helye: Csehország, központja Dobrosov
Résztvevők: 2013-as Junior VB és Felnőtt VB aspiránsok, de a 2014-s Főiskolás VB-re készülőknek is ajánlott.

(tovább…)


Cseh edzőtábor – friss információk

Alig egy hét múlva indulunk a cseh edzőtáborba, amellyel kapcsolatban a következő információkat szeretnénk megosztani veletek.

Első lépésként kérjük, a következő linken (http://goo.gl/ChPxs)  található táblázatot töltsétek fel adataitokkal, ezzel is megkönnyítve a szállásra történő becsekkolást, valamint a kapcsolattartást. Kérjük, hogy akik csak a válogatóra jönnek, szintén tegyék ezt meg!

(tovább…)


Cseh edzőtábor jelentkezések (frissítve)

Sziasztok!

Az alábbi táblázatban találjátok a beérkezett jelentkezéseket az április elejei cseh edzőtáborba.

Kérlek titeket, ellenőrizzétek le, mindenki szerepel-e benne, aki szeretne jönni, illetve egyeznek-e a feltüntetett szolgáltatások a megrendeltekkel. Kérem, hogy a változtatásokat vasárnap este 20:00-ig a szava.zsigmond@mtfsz.hu címre tegyétek meg!

Egyéb információk:

  • Az étkezésre kértem menü ajánlatot, még nem kaptam választ. Amint megkapom küldöm. (Valószínűleg reggelit és vacsorát fogunk kapni alacsonyabb áron, az ebédet boltban vásároljuk, így a program is rugalmasabb lesz.)
  • Akinek valamilyen speciális étkezési igénye van, kérem vasárnapig jelezze. (Vanda gluténmentes étkezése egyeztetés alatt.)
  • A szombati versenyre a szerint fogunk kategóriát választani, hová neveznek más válogatott ellenfelei.
  • A váltókat később állítjuk össze, pillanatnyilag úgy néz ki, hogy 2 női és 5 férfi felnőtt váltót nevezünk. (Akinek a neve mellett “?” szerepel, kérem jelezze, indulna-e váltóban és ha igen a felnőtt kategória vagy a nyílt megfelelő-e!)
  • Pillanatnyilag úgy néz ki mindenki szállítását meg tudjuk oldani.

Amennyiben bármi kérdésetek merülne fel, keressétek vagy Zolit vagy engem!

~sz~

Táblázat: Cseh edzőtábor jelentkezések

A táblázat frissült: 2013.03.02.8:38


Kiegészítés – áprilisi cseh edzőtábor

Az áprilisi cseh edzőtábor második részében (péntek és szombat éjszaka) Sumperkbe ajánlottak a rendezők szállást. A kiírásban a részletek és az ára még nem szerepeltek.

Elhelyezés 2-3-4-5 ágyas szobákban, youth hostel típus. Ellátás nincs, de fözni lehet és az épületben van étterem. Sőt, 150 méteres körzetben több étkezési lehetőség is van.

Ára 200 CZK/fő/éj.

A jelentkezéseket ennek megfelelöen várjuk.